pokemongo-jouhou.xyz
www.portuguese-passport.online
תרגום עברי אנגלית גוגל
отзывы о платформе биномо

Blog

..day light..

Izložba fotografija i grafika “Water sign”

Read more...

дим

Read more...

пролећне пахуље

€uroXibition u Beogradu

алиэкспресс на русс
http://top10binary.ru отзывыо олимп трейд
Rajko Simić, Arben Lapašnica, Jelena Lučić, Siniša Mandić, Berat Murina, Olivera Inđić, Halil Halili, Petrit Rahmani, Fitore Sulja, Milena Goševski


Foto Olivera Inđić

Klub Alpbah Beograd i Inicijativna grupa Alpbah Kosovo predstavlja izložbu fotografija u okviru projekta €uroXibition sa svečanim otvaranjem u subotu, 21. aprila 2012. godine u 16sati, Foajeu Dvorane Kulturng centra Beograda.

€uroXibition je rezultat šestomesečnog aktivnog rada pet mladih srpskih i pet mladih albanskih fotografa koji su okupljeni oko ideje viđenja stvarnosti i Evropske unije ispoljili svoje stavove kroz slike. Jedna koherentna grupa od deset umetnika porušila je predrasude u njima samima, mitove koji postoje među narodima i suočila se sa sjajem i bedom svojih društava koja hitaju u susret Evropskoj uniji.
Kustoskinja izložbe je istoričarka umetnosti i fotograf Goranka Matić.

Projekat je realizovan uz podršku Erste Fondacije, a pod pokroviteljstvom dr Erharda Buseka, predsednika Evropskog Foruma Alpbach. Izložbu je do sada videlo više od 1000 posetilaca, a u avgustu će biti predstavljena i u Austriji.

Source

http://www.crf.rs

Tekst: Jelena Micić i Žarko Aleksić

Izložba fotografija “…La bicyclette…” koja je trajala do 30. marta predstavila je rad autorke Olivere Inđić, koja svoje analogne fotografije shvata kao „usporene i zaustavljene“ i dovodi ih u vezu sa kretanjem biciklom.

Dok razgovaramo o izložbi, autorka je u nedoumici da li da kupi novi ili polovni bicikl i objašnjava koje su prednosti, a šta mane različitih modela koje u međuvremenu isprobava i ispituje.

Podrazumeva se da je stigla na izložbu svojim starim bajsom koji želi da zameni, iz čega proizilazi ne samo opsesija, već i ljubav prema ovom prevoznom sredstvu koje postaje glavni motiv njenih fotografija. Izložba obuhvata oko 20 radova nastalih na području Holandije i Belgije i deo je beleški sa proputovanja biciklom.

Ovo kretanje smatra pozitivnim begom od savremenog digitalnog sveta koji svojom užurbanošću čoveka sputava da oseti sve ono, kako i sama kaže, „romantično i to u vidu korpi prepunih cveća ili onih u koje može stati više dece“. Svoj specifično topli pogled na svet autorka želi da prenese i na posmatrača pozivajući nas da obratimo pažnju na život „opipljiv i prepun mirisa“. Svojim fotografijama tera nas da se zapitamo zašto žurimo kad nas brzina nagoni da zaboravimo na vredne male stvari i svakodnevne životne radosti.

Olivera Inđić je rođena 1981. godine u Beogradu. Završila je Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu, smer slikarstvo, u klasi prof. Čedomira Vasića. Članica je ULUS-a. Fotografije izlaže samostalno, kao i na grupnim izložbama.

Source

izložba fotografija ..la bicyclette..

Deauville

raznorazne radosti..

.ng kišobranska radost!..Atina….

cialis coupon free trial
מיקמ'ק
חילן נט טכניון
טופס 101 להורדה
1хбет зеркал
www.vulkan24casino.online
dragon ball poster
http://qatips.net/
chilledcoins.xyz