интернет магазин популярные
24option стратегии
Rajko Simić, Arben Lapašnica, Jelena Lučić, Siniša Mandić, Berat Murina, Olivera Inđić, Halil Halili, Petrit Rahmani, Fitore Sulja, Milena Goševski Foto Olivera Inđić Klub Alpbah Beograd i Inicijat..." />
отзывы о binomo

Blog

€uroXibition u Beogradu

интернет магазин популярные
24option стратегии
Rajko Simić, Arben Lapašnica, Jelena Lučić, Siniša Mandić, Berat Murina, Olivera Inđić, Halil Halili, Petrit Rahmani, Fitore Sulja, Milena Goševski


Foto Olivera Inđić

Klub Alpbah Beograd i Inicijativna grupa Alpbah Kosovo predstavlja izložbu fotografija u okviru projekta €uroXibition sa svečanim otvaranjem u subotu, 21. aprila 2012. godine u 16sati, Foajeu Dvorane Kulturng centra Beograda.

€uroXibition je rezultat šestomesečnog aktivnog rada pet mladih srpskih i pet mladih albanskih fotografa koji su okupljeni oko ideje viđenja stvarnosti i Evropske unije ispoljili svoje stavove kroz slike. Jedna koherentna grupa od deset umetnika porušila je predrasude u njima samima, mitove koji postoje među narodima i suočila se sa sjajem i bedom svojih društava koja hitaju u susret Evropskoj uniji.
Kustoskinja izložbe je istoričarka umetnosti i fotograf Goranka Matić.

Projekat je realizovan uz podršku Erste Fondacije, a pod pokroviteljstvom dr Erharda Buseka, predsednika Evropskog Foruma Alpbach. Izložbu je do sada videlo više od 1000 posetilaca, a u avgustu će biti predstavljena i u Austriji.

Source

cialis 10mg coupons