интернет магазин ламода
рейтинг брокеров бинарных опционов
http://www.portuguese-passport.online/
отзывы о binomo

Blog

€uroXibition u Beogradu

Rajko Simić, Arben Lapašnica, Jelena Lučić, Siniša Mandić, Berat Murina, Olivera Inđić, Halil Halili, Petrit Rahmani, Fitore Sulja, Milena Goševski


Foto Olivera Inđić

Klub Alpbah Beograd i Inicijativna grupa Alpbah Kosovo predstavlja izložbu fotografija u okviru projekta €uroXibition sa svečanim otvaranjem u subotu, 21. aprila 2012. godine u 16sati, Foajeu Dvorane Kulturng centra Beograda.

€uroXibition je rezultat šestomesečnog aktivnog rada pet mladih srpskih i pet mladih albanskih fotografa koji su okupljeni oko ideje viđenja stvarnosti i Evropske unije ispoljili svoje stavove kroz slike. Jedna koherentna grupa od deset umetnika porušila je predrasude u njima samima, mitove koji postoje među narodima i suočila se sa sjajem i bedom svojih društava koja hitaju u susret Evropskoj uniji.
Kustoskinja izložbe je istoričarka umetnosti i fotograf Goranka Matić.

Projekat je realizovan uz podršku Erste Fondacije, a pod pokroviteljstvom dr Erharda Buseka, predsednika Evropskog Foruma Alpbach. Izložbu je do sada videlo više od 1000 posetilaca, a u avgustu će biti predstavljena i u Austriji.

Source

משחקים של מיקמק
טופס 101 להורדה
официальный сайт 1xbet зеркало
http://vulkan24casino.online/