яндекс переводчик с русского на латинский
תרגום גוגל קולי
брокер binomo отзывы

Blog

http://www.crf.rs

Tekst: Jelena Micić i Žarko Aleksić

алиэкспресс рубли на русском
24 iq option
Izložba fotografija “…La bicyclette…” koja je trajala do 30. marta predstavila je rad autorke Olivere Inđić, koja svoje analogne fotografije shvata kao „usporene i zaustavljene“ i dovodi ih u vezu sa kretanjem biciklom.

Dok razgovaramo o izložbi, autorka je u nedoumici da li da kupi novi ili polovni bicikl i objašnjava koje su prednosti, a šta mane različitih modela koje u međuvremenu isprobava i ispituje.

Podrazumeva se da je stigla na izložbu svojim starim bajsom koji želi da zameni, iz čega proizilazi ne samo opsesija, već i ljubav prema ovom prevoznom sredstvu koje postaje glavni motiv njenih fotografija. Izložba obuhvata oko 20 radova nastalih na području Holandije i Belgije i deo je beleški sa proputovanja biciklom.

Ovo kretanje smatra pozitivnim begom od savremenog digitalnog sveta koji svojom užurbanošću čoveka sputava da oseti sve ono, kako i sama kaže, „romantično i to u vidu korpi prepunih cveća ili onih u koje može stati više dece“. Svoj specifično topli pogled na svet autorka želi da prenese i na posmatrača pozivajući nas da obratimo pažnju na život „opipljiv i prepun mirisa“. Svojim fotografijama tera nas da se zapitamo zašto žurimo kad nas brzina nagoni da zaboravimo na vredne male stvari i svakodnevne životne radosti.

Olivera Inđić je rođena 1981. godine u Beogradu. Završila je Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu, smer slikarstvo, u klasi prof. Čedomira Vasića. Članica je ULUS-a. Fotografije izlaže samostalno, kao i na grupnim izložbama.

Source

free or discount cialis
micmac game
חילן נט שכר
טופס 101 להורדה